image

Yanaç ailesini ve sevenlerini acıya boğan olay önceki gün ikindi sularında yaşandı.  Abdulkadir Yanaç (24), ikindi saatlerinde serinlemek üzere Hasankeyf'te baraj suyuna girdi. Yanaç'ın suda gözden kaybolduğunu gören çevredekiler durumu jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yanaç'ın bulunması için arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Ancak tüm çabalara rağmen cesedine ulaşılamayan Abdulkadir Yanaç'ın bulunması için başlatılan çalışmalara havanın kararmasının ardından ara verildi.

Abdulkadir Yanaç'ın (24) cesedine dün sabah saatlerinde ulaşılabildi. Sabahın ilk ışıklarında sualtı arama ve kurtarma ile Diyarbakır'dan gelen dalgıç ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmalarında kayıp Abdulkadir Yanaç'ın cesedi suda kaybolduğu yerde bulundu.

Evli ve bir çocuk babası Yanaç'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonrası Yanaç'ın cenazesi Beşiri ilçesine bağlı Değirmenüstü (Ezike) köyünde defnedileceği öğrenildi.

VEFAT BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Batman’da tanınan ve sevilen bir şahsiyet olan Eyüp Yanaç’ın oğlunun bir aylık bebeğine doyamadan vefat etmesi ilimizde büyük üzüntüyle karşılandı. Sosyal medyada duygularını paylaşan Batmanlılar, Yanaç ailesinin acısını paylaştı. AHMET KÖLGE

 

 

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *