image

Salgın Sürecinde Hissettiklerimiz' konulu kompozisyon yarışmasının teması Milli Eğitim Bakanlığın ve Sağlık Bakanlığının çalışmaları, öğrenci-öğretmen etkileşimleri, öğretmenlerin gönüllü çalışmaları ve benzeri konulardan oluştu. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik müdürlüğün düzenlediği kompozisyon yarışmasında öğretmenler; Nurhan ÖZGÜN birinci, Songül USLU ikinci, Tuğba TEKBALCI üçüncü olurken jüri özel ödülünü Zehra TURHAN aldı.

'Salgın Sürecinde Hissettiklerimiz' konulu yarışmada dereceye giren öğretmen ve jüri üyelerini konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, konuklarıyla bir süre sohbet edip dereceye giren öğretmenlere ve görev alan jüri üyelerine teşekkür etti.

Dereceye giren öğretmenleri tebrik eden KURTARAN: "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın sürecinde öğretmen arkadaşlarımızın bu süreçte ki duygu ve düşüncelerini ifade edecek bir etkinlik yapma amacıyla bu şekilde bir kompozisyon yarışması düzenledik. Bu etkinliğimize katılan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, dereceye giren siz öğretmen arkadaşlarımı da kutluyorum, ayrıca jüri görevini üstlenen öğretmen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Biz bu güzel eserleri müdürlük olarak çıkardığımız "Genç Nazar" edebiyat kültür ve sanat dergimizde yayınlayacağız. Müdürlük olarak önümüzdeki dönemde Batman'da görev yapan öğretmenlerimizin yazıların yer alacağı bir dergi çalışmasını hayata geçirmeyi planlıyoruz." Dedi.

KURTARAN, daha sonra dereceye giren öğretmenlere ve jüri üyelerine ödül ve hediyelerini verdi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *