image

Batman Belediyesi kent merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla müşterek gerçekleştirdiği çalışmalarda Batman Valiliği; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İl Defterdarlığına bağlı Vergi Dairesi ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalarını sürdürüyor.   
Kaçak ürünlerin satış kontrolü, ürün bandrol kontrolü, tartı terazi kontrolü, gıda üretim ve satış yerlerinin denetimi, kaçak göçmenler, dilenci ve daha bir çok denetimde diğer kamu kurumlarıyla müşterek çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığı ve huzuru için başarılı çalışmalara imza atıyor. 
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla internet cafe, oyun salonu, çürümüş gıda, balık, spor salonları, güzellik merkezleri, tüp satışı yapan bayiler, oteller, okul çevrelerinde bulunan marketler, açık sigara satıcıları, kaçak sigara satış yerleri, bandrolsüz kitapların denetimlerini de gerçekleştiriyor. HABER MERKEZİ
 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *