image

Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu.  Karatay Ortaokulunun tadilat ve diğer ihtiyaçları içinde Ekremoğulları Şirketinin sahibi iş adamı Esat Özgül’de nakdi yardımda bulundu.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

MİSİAD olarak kültürel, sanatsal, sportif, mesleki, eğitsel ve yardımlaşma alanlarında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirten Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, yeni projelerinin de yolda olduğunu söyledi. Başkan Sırlan; “Biz çocuklarımızın yüzünü bir defa olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Zaman zaman bu tür projelerle desteklerimiz sürecektir.” diye konuştu.

Karatay Okul Müdürü Abdülhamit Karabulut ise, mont ve bot yardımı için MİSİAD ailesine ve okulun ihtiyaçları için nakdi yardımda bulunan iş adamı Esat Özgül’e teşekkür etti. İş Adamı Esat Özgül ise, eğitim merkezlerini önemsediklerini ve herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi. 

MEHMET EMİN URAZ

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *