image

Farklı mahallelerde yapılan denetimlerde daha önce boşaltılıp kaldırılması yönünde yapılan tebligata rağmen kaçak işyerlerini kaldırmayanlara belediye ekipleri müdahale etti. 

Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı karşısında bulunan Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun önünde kaçak bir şekilde inşa edilerek ambulans ve hastaların giriş çıkışını engelleyen büfeler Belediye ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkılarak ortadan kaldırıldı. 

Kaçak büfelerin yakımı sırasında Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. 

Batman İl Sağlık Müdürlüğünün resmi yazısına istinaden gerçekleşen yıkım çalışmalarında, çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, kaçak büfeleri boşaltarak iş makineleri eşliğinde yıkımı gerçekleştirdi. 

Batman Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kamusal alanların izinsiz, ruhsatsız kullanılmasına ve yer işgallerine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *