image

Batman valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Demir, Hür Dava Partisi İl Başkanı Davut Şahin, gazeteci meslektaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarından gazetemize kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. 

Vali Şahin, “Başarılar Dilerim”

Vali Hulusi Şahin, gazetemizi yeni yayın yıl dönümü münasebeti ile tebrik ederek, “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi.

Belediye Başkanı Demir’den Gazetemize Tebrik

 

Gazetemiz yıl dönümü münasebeti Belediye Başkanı Dr. Mehmet DEMİR yayımladığı tebrik mesajında; “23 Ekim 2013 tarihinde yayın hayatına "Merhaba!" diyen Batman Rehber Gazetesinin 6. Yayın yılını geride bırakarak 7. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Mustafa Erez’in, Yazı İşleri Müdürlüğünü de Salih Özcan’ın yaptığı Batman Rehber Gazetesi, yaptığı doğru, ilkeli, objektif haberlerle Batman halkının gözü, kulağı ve dili olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta İmtiyaz Sahibi Mustafa Erez şahsında tüm çalışanları tebrik eder, yeni yayın hayatında başarılarınızın devamını dilerim.” Dedi.

 

Şahin; “Tebrik Ederim”

 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut ŞAHİN verdiği mesajda; “Batman Rehber Gazetesi, yerel habercilik alanında istikrarlı bir yayın politikası izleyerek yıllardır halkımıza hizmet etmektedir. İzlediği yayın politikasıyla okuyucunun takdirini kazanan Batman Rehber Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar; bu günlere gelmesinde emeği bulunan bütün çalışanlarını tebrik ederim.” Dedi.

 

BAMMED’te Gazetemizi Kutladı

 

Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) yönetimi ise yayınladığı mesajda; “Yayın hayatına başladığı 2013 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Rehber Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.  HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *