image

 

 

“Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip” projesi kapsamında Pınarbaşı Mahallesini ziyaret eden M. Şerif Durmaz, ilk olarak mahalle muhtarlığını ziyaret ederek muhtar ile görüştü. Ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Durmaz, projeleri hakkında bilgiler aktardı. Durmaz, ardından mahallede bulunan esnafları da ziyaret edip bir süre sohbet etti.

“Halka hizmet etmeyi hakka hizmet etmekle eşdeğer görüyoruz”

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, “HÜDA PAR olarak mahallelerde bulunan sorunların tespitine yönelik ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Pınarbaşı Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizler halka hizmet etmeyi hakka hizmet etmekle eşdeğer görüyoruz. Halkımızın rahatı, huzuru ve sorunlarının çözüme kavuşması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

“Uyuşturucu toplumsal sorun haline gelmiş”

Birçok mahallede olduğu gibi Pınarbaşı Mahallesinde de uyuşturucu sorununun olduğunu vurgulayan Durmaz, “Toplumsal bir sorun haline gelmiş uyuşturucu sorununa karşı hep birlikte mücadele edilmelidir. Gençlerimizin geleceğini çalan, hayatlarını karartan uyuşturucuya karşı mutlak çözümler üretilmelidir. Bu konuda yetkililere daha fazla sorumluluk düşmektedir. O yüzden yetkililer uyuşturucu sorununa duyarsız kalmamalı; çözümün sağlanması için gerekli alt yapıyı hazırlayıp girişimlerde bulunmalıdırlar.” diye konuştu.

“Mahallelinin talebi karşılanmalıdır”

Mahallede var olan diğer sorunlara da değinen Durmaz, şunları söyledi: “Mahallede bir diğer sorun ise hem mahallelinin hem de muhtarın dile getirdiği gibi altyapı ve kanalizasyon sorunudur. Önümüz kış, yağmurlar başladığı zaman altyapı sorunu daha fazla ortaya çıkacak. Dolayısıyla belediyenin altyapı sorununu çözmesi için şimdiden mahallede çalışmalar başlatması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın bu ve diğer taleplerinin karşılanması için işlerin takipçisi olacağız.” AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *