image

Beşiri Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Gençlerin yaz tatilini verimli geçirebilmesi için voleybol, tekvando gibi birçok branşta yaz kursları açan Beşiri Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü eğitsel oyunlar eşliğinde kurs veriyor.

İLÇE GENÇLİK VE SPOR’DA YAZ HAREKETİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiri Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Ender Hazar;  “İlçemizde gençlerin yaz tatilini verimli geçirmesi için ilçe müdürlüğümüz bünyesinde voleybol, dart, tekvando, satranç ve futbol branşlarında yaz kurslarımız devam etmektedir. Ayrıca ev hanımlarına yönelik spor salonunda sabah düzenlenecek step-aerobik kursu kayıtları da devam etmektedir. Alanında uzman antrenörlerimizce eğitsel oyunlar eşliğinde bu kurslar verilmektedir.” Dedi.

ÇOK AMAÇLI SPOR SAHASI YAPIMI DEVAM EDİYOR

İlçe merkez ve köylerde basketbol potası ve spor sahası yapımının devam ettiğini söyleyen Hazar; “Sayın valimiz ve ilçe kaymakamımızın destekleri ile tarafımızca ilçe merkezimiz ve köylere 9 ar çift basketbol potası, voleybol direği- filesi ve minyatür kale dağıtılıp montajları yapılmıştır. Spor tesislerimize ulaşamayan gençlerimizin kullanımı için biri iki köprü beldesi diğeri ilçe merkezinde olmak üzere iki okulumuza çok amaçlı spor sahası yapımı devam etmektedir.” Dedi.

9 ÖĞRENCİMİZ SPOR LİSESİNE GİRMEYE HAK KAZANDI

Açıklamasının devamında Hazar;  “İki köprü ortaokulu ve Tekağaç ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Şimşek ve Şükrü Ersarı’ nın bir ayı aşkın özverili çalışmalarıyla İlçe müdürlüğümüz spor salonunda, kurumumuzun da destekleri ile yapmış oldukları antrenmanlar sonucu ilçemizde öğrenim gören 9 öğrencimiz spor lisesine girmeye hak kazandı. 4 öğrencimiz de yedeğe kalmıştır. Kurumumuz adına beden eğitimi öğretmenleri, öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum.” Dedi.  AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *