image

Belediye Etüt ve Proje Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan projele ile Seyitler Mahallesine yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.  Proje kapsamında ekipler,  mahallenin içerisinden geçen üstü kapalı yağmursuyu sulama kanalının çevresini toprakla örtmeye başladı.

Mahallelinin taleplerini değerlendiren Batman Belediyesi yetkilileri, yaklaşık 1400 metre uzunluğunda bulunan yağmur suyu kanalının her iki tarafının hazırlanan özel proje ile toprakla örtülerek çevre düzenlemesi yapılacağını açıkladı.

Başkan, proje içerisinde yürüyüş - koşu yolu, çocuk oyun grupları, parklar, pergoleler ile otomatik sulama sisteminin bulunduğunu, aynı zamanda alanda ağaçlandırmanın da yapılacağını belirtirken, projeyi değerlendiren mahalle sakinleri ise belediyenin bu çalışmasını takdir ettiklerini açıkladı.

Çöp yığınlarının yer aldığı atıl durumdaki alanın değerlendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Seyitler Mahallesi sakinleri, proje kapsamında birçok sosyal donatıyı bünyesinde bulunduracak olan alanın, çocukların ve ailelerin yeni dinlenme ve yaşam alanları olacağını vurguladılar.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *