image

Kaymakam Osman Bilici; Çayhan İlkokulu’nda ile Ortaokulu’nda açılan ve bilim, sanat, spor ve kültür odaklı etkinlikler sunan tasarım ve beceri atölyelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bilici’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Şube Müdürü Bilgiye Pala ve Okul Müdürü Murat Işık eşlik etti. 

Ebru sanatı, çamur-alçı-seramik, boyama, drama, dans, zeka oyunları, sokak oyunları, resim, iplik ve fotoğrafçılık alanlarında açılan ve öğrencilerin tasarlama ve uygulama becerilerini geliştirecek çok sayıda setin yer aldığı tasarım ve beceri atölyeleri hakkında Okul Müdürü Murat Işık’tan bilgi alan Bilici, atölyeleri tek tek gezerek etkinliklerde öğrencilere eşlik etti. 

Atölyeleri gezdikten sonra öğretmenlerle toplantı yapan Bilici; “MEB 2023 Eğitim Vizyonu” nu çok önemsediğini ve değerli gördüğünü, tasarım ve beceri atölyeleri sayesinde öğrencilerin hem eğelenerek hem de öğrenerek sanatsal, problem çözme, özgüven, yaratıcı düşünme gibi yeteneklerini keşfederek kendilerini ve çevrelerini tanıyacaklarını belirtti. 

Konuşmasının devamında; Kaymakamlık olarak imkanlar dahilinde bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında yapılacak çalışmalarda her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olacaklarını, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu’nun tasarım ve beceri atölye çalışmalarıyla Kozluk’ta örnek ve öncü olduğunu ifade eden Bilici, okul Müdürü Murat Işık’a ve öğretmenlere teşekkür etti. ŞEVKİ ASLAN       

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *