image

Peygamber Sevdalıları Vakfının 17 Şubat'ta Türkiye geneli gerçekleştirileceği umre ödülü Siyer Sınavı'nda dereceye girmek isteyen çocuklar, birlikte çalışarak hazırlanıyorlar. Bir araya gelerek çalışan çocuklar, Siyer Sınavı’nın kendileri için bir fırsat olduğunu belirtiyorlar.
 “ÖĞRENDİKLERİMİZİ YAŞAMA ÇALIŞIYORUZ”
Yarıyıl tatilini arkadaşlarıyla birlikte Siyer Sınavı’na hazırlanarak değerlendirdiğini belirten Hamza Akdağ, bu vesileyle Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesselem) hayatını öğrendiğini söyledi.
Yarıyıl tatillerini Peygamber Sevdalıları Vakfının 17 Şubat 2019 tarihinde Türkiye geneli yapacağı umre ödüllü Siyer Sınavı’na hazırlanarak değerlendirmeye çalıştıklarını belirten çocuklardan Mehmet Beziş, Seyit Siyam Elban ve Muhammed Tahir Dalga ise duygularını şöyle paylaştılar:
“Yarıyıl tatiline girdik. Burada arkadaşlarımızla birlikte Siyer Sınavı’na çalışıyoruz. Hem kitap okuyor, hem de eğleniyoruz. Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesselem) hayatını öğreniyoruz. Bu sınav bizim için çok iyi oldu.  Evde ailemizde çalışmalarımıza yardımcı oluyorlar. Nasip olursa dereceye gireceğiz.”
“Öğrendiklerimizi yaşama çalışıyoruz” diyen çocuklardan Seyit Ali Uysal ve Bilal Karakaya ise bu sınavın yapılmasının çok faydalı olduğunu, sınav vesilesiyle Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesselem) hayatını güzel bir şekilde öğrenerek, hayatlarında yaşamaya çalıştıklarını ifade ederek, dereceye girmek için gayret edeceklerini belirttiler. İLKHA
 
 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *