image

Açıldığı yıldan beri katıldığı futbol müsabakalarında derece alan Gültepe ortaokuluna Bursa Yıldırım belediyesinden futbol antrenman malzemesi desteği geldi.

ANTRENÖR ETE, BAŞKANA ULAŞTI

Futbol Antrenörü Fethullah Ete, Bursa Yıldırım Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye ulaşarak destek istedi. Kısa zamanda desteği sonuçlanan Ete’nin futbol takımına antrenman ve futbol malzemesi gönderildi.

Yapılan yardımlardan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Futbol Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fethullah Ete; “Amacımız teknolojinin esiri olmuş yeni nesil çocuklarımızı dört duvar hapsinden kurtarıp, sporla kabuklarını kırmayı hedefliyoruz. Haftanın 7 günü Gültepe İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri ilkokulunda mevcut bulunan hali sahalarda öğrencileri fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize futbol tekniklerini geliştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.Bursa Yıldırım Belediyesinin anlamlı desteklerinden dolayı kendilerine bir teşekkürü borç biliriz.” Diye konuştu. Ete ayrıca kendilerine her türlü imkânı veren okul müdürleri ve idarecilerede teşekkür etti. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *