image

 Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama, Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu 2017 yılı ikinci dönem toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.  

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, İl Ticaret Müdür, OSB Müdürü, KOSGEB İl Müdürü Vekili, Batman Ticaret Odası temsilcisi, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜMSİAD, MÜSİAD ve ASKON Batman Şubesi Yöneticileri, ilgili kurumların temsilcileri ile sanayiciler katıldı. 

Vali Ahmet Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantı, Batman KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hakan Karakaya tarafından, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı sunum ile devam etti. Bir önceki dönemde alınan kararların görüşülmesinin ardından,  kamu-üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi için ilgili kurumların ve sanayicilerin işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *