image

 Toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi, Batman Petrolspor ve Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ile ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.   

Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilimizde yapılacak olan her türlü sportif müsabakaların sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun gerçekleşmesi için alınacak güvenlik tedbirlerinin yanı sıra 26.11.2017 tarihinde Batman Petrolspor ve Kozan Belediyespor arasında oynanacak lig maçı ve 29.11.2017 tarihinde Batman Petrolspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında alınacak tedbirler görüşüldü. 

Konuşmasında Batman’da gerçekleştirilen sportif aktivitelere değinen Vali Deniz, son dönemlerde yerel ve ulusal medyada “Burası Batman Burada Küfür Yok” kampanyasıyla Batman’ın örnek gösterildiğini belirterek, “Batman; taraftarıyla, yöneticileri ve halkıyla müsabakalarda gösterdikleri centilmenlikle iyi bir duruş sergiliyor. Emekler hiçbir zaman boşa gitmez. Gösterilen davranış ve tutumlarla Türkiye’ye örnek olmak güzel bir şeydir” diye konuştu. 

BATMAN PETROLSPOR TARAFTARI YILIN TARAFTARI SEÇİLDİ 

“Burası Batman Burada Küfür Yok” kampanyasının Türkiye spor kamuoyunda tartışıldığını belirten Vali Deniz, N90SPORT ve İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Batman Petrolspor taraftarı “Yılın Futbol Taraftarı Faır Play”  ödülüne ve Batman Petrolspor Kulübünü ve Başkanı’nı da “Yılın Faır Play Kulüp Başkanı” ödülüne layık görüldüğünü belirtti. 

İlimizde yapılacak olan spor müsabakaların birlik, beraberlik, sevgi ve dostluklara vesile olması temennisinde bulunan Vali Deniz, sporda şiddet ve benzeri olayların yaşanmaması için İl Emniyet Müdürlüğü, Batman Petrolspor, taraftarlar ve ilgili yöneticilerin işbirliği içerisinde çalışmalarını istedi. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *