image

REHBER GAZETESİ TOPLUMA YARALI YAYIN POLİTİKASI SÜRDÜRÜYOR

“Batman Rehber Gazetesi, yerel habercilik alanında ilkeli, istikrarlı ve topluma fayda sağlayan bir yayın politikası izleyerek yıllardır Batmanımıza hizmet vermektedir.” Diyen HÜDA PAR Batman İl Başkanı ŞAHİN, “Rehber Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden bugüne hakikatleri savunmuş ve doğruları haykırmış, mağrurların tarafını değil mağdur edilmiş mazlumların tarafını tutmuş ve hakkın yolunu gözeterek halkın sesi ve temsilcisi olmuştur. Bu vesileyle, Batman Rehber Gazetesi'nin 5. kuruluş yıl dönümünü kutlar; bu günlere gelmesinde emeği bulunan çalışanlarını ve yazılarıyla toplumumuzun sorunlarını gündeme getiren yazarlarını tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.” İfadelerini kullandı.

BATMAN HALKININ GÖZÜ, KULAĞI VE DİLİ OLDUNUZ

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ise yayınladığı mesajında, “23 Ekim 2013 tarihinde yayın hayatına "Merhaba!" diyen Batman Rehber Gazetesi’nin 4. Yayın yılını geride bırakarak 5. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Mustafa EREZ ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Mehmet Salih ÖZCAN’ın yaptığı Batman Rehber Gazetesi, basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak, ilkeli, objektif haberlerle Batman halkının gözü, kulağı ve dili olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta İmtiyaz Sahibi Mustafa EREZ şahsında tüm çalışanları tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.” Dedi.

HAKİKAT EKSENLİ ÇALIŞMALARINIZDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDERİM

 İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ da gazetemizin 5. Yılını kutlayanlardan Bodakçi, “İlimizde günlük yayınlanan Batman Rehber Gazetesini yıldönümü vesilesiyle kutlar, gazetecilik mesleğinde gösterdikleri özverili, doğru ve hakikat eksenli çalışmalarından ötürü tebrik eder, yayın hayatında başarılar dilerim.” Dedi. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *