image

KUMARCILARA PARA CEZASI

Batman  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri umuma açık iş yerlerinde denetim yaptı. Ekiplerin yaptığı denetimde kumar oynandığı tespit edilen bir iş yeri mühürlenerek, iş yerinde bulunan 1 adet tombala makinesi, çok sayıda televizyon, 1 adet kamera, kumar oynanması için hazırlanmış malzemelere el konuldu. Aynı iş yerinde kumar oynadıkları tespit edilen 12 kişiye de 2 bin 724 TL idari para cezası uygulandı. İş yeri sahibi hakkında da adli ve idari işlem başlatıldı.

5 ŞÜPHELİ HAKKINDA UYUŞTURUCU SORUŞTURMASI

Polis tarafından durdurulan bir araç içinde bulunan şahısların üst aramasında 7.5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Batman  Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan zehir tacirlerine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar kapsamında ekiplerin durdurduğu bir araç içerisindeki 5 kişinin hal ve hareketlerinden şüphelenmeleri üzerine üst araması yaptı. Şahısların yapılan üst aramasında 7.5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs hakkında 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak' suçundan adli işlem başlatıldı.

PARKTA UYUŞTURUCU KULLANANLARA GÖZALTI

Atatürk Parkındaki kamelyada uyuşturucu madde kullanan 2 kişi gözaltına alındı. Batman  Emniyet Müdürlüğü  Müdürlüğü ekipleri  Bahçelievler Mahallesindeki  Atatürk Parkı içerisinde denetim yaptı. Denetimde polis ekipleri kamelyada oturan 2 kişisin şüpheli hareketlerinden şüphelenerek üst araması yaptı. Şahısların üst aramasında 8 gram uyuşturucu esrar maddesi ile 0.5 gram eroin ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak' suçlarından adli işlem başlatıldı. Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *