1

HÜDA PAR siyaset sahnesine çıktığı tarihten beri en çok tartışılan siyasi partilerin başında geliyor. Yine şiddete en çok maruz kalan, partilerin başında HÜDA PAR gelmektedir. HÜDA PAR’ın çok önemli projeleri var. HÜDA PAR’ın çok önemli ilkeleri var. HÜDA PAR, Türkiye ve İslam dünyası için bir hayat sigortasıdır. Bunu ilerde herkesin net bir şekilde göreceğine inanıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde HÜDA PAR’ın üç tane ana hedefi vardı. Bu üç hedef için çok ciddi bir çaba gösterildi. Bunların birincisi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan olmasını sağlamaktı, Meclis’te Cumhur İttifakı’nın çoğunluğu elde etmesiydi, birde HÜDA PAR’ın Meclis’te temsil edilmesiydi. Bunların hepsi gerçekleşti.

Bugün HÜDA PAR Meclis’te 4 milletvekili ile temsil ediliyor. 4 milletvekili HÜDA PAR’ın topluma yansıyan vitrinidir. Vatandaş onları izleyerek bir sonraki seçimde ona göre hareket edecektir. HÜDA PAR’ın her milletvekili 81 ilin milletvekili gibi çalışması gerekiyor. Bugün 4 milletvekili ile Türkiye seçmeni HÜDA PAR’ı daha iyi tanıyacaktır. HÜDA PAR oy kaybeden partilerin neden oy kaybettiklerini iyi analiz etmelidir. Bazı partilerin ilçe başkanlarından tutun, il başkanlarına, milletvekillerine varıncaya kadar burunları havada geziyor. Millete telefon numaralarını veriyorlar, sonra telefonlarına bakmıyorlar. Her gelene mavi boncuk dağıtıyorlar, hiçbir iş çözmüyorlar.

Vatandaş gri tonu sevmiyor. Eğer bir iş çözülecekse bu not alınmalı, vatandaş tekrar kendilerine dönmeden, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılmalıdır. Eğer kendilerini aşan konular ise, yapacakmış gibi yapılmamalıdır. Günü kurtarma siyaseti, iyi bir siyaset değildir. Günü kurtarmak demek, geleceği tehlikeye atmak demektir. Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu sosyal medyayı daha aktif kullanmalıdır. Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu her ay en az bir kitap tavsiyesinde bulunmalıdır. Vatandaş siyasetçilerin elinde çokça kitap görmelidir. Biz kitaba da, kitabın gücüne de inana bir milletiz. HÜDA PAR rehavete asla kapılmamalıdır. Sürekli soruluyor HÜDA PAR’ın hangi partinin alternatifidir. HÜDA PAR’ın hiçbir rakibi yoktur. HÜDA PAR’ın en ciddi rakibi yine kendisidir.

HÜDA PAR teşkilatları her Pazar seçim olacakmış gibi, sahada diri ve aktif çalışmaya devam etmelidirler. HÜDA PAR’ı bekleyen bir tehlikede menfaat ekibidir. Bunlara da dikkat etmek gerekiyor. Dün HÜDA PAR’a sırtını dönenler, bugün menfaat için HÜDA PAR’a yanaşabilirler. Menfaat için, parti ile yan yana gelmek başka bir şey, hizmet için partide yer almak bambaşka bireydir. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir TV programında kendisine, partisinin oy oranı sorulduğunda hedeflerinin %3 olduğunu söylemişti. Önümüzde yerel seçimler var. Bu hedefi de yerel seçimler de aşmaları gerekiyor. Hedefimiz büyük olmazsa, adımlarımızda büyük olmaz. Büyük davaya, her zaman büyük hedef yakışır. Tabi ki bol kepçeden de atmamak gerekiyor. 14 Mayıs’ta %60 oy alacağız diyenlerin halleri ortada. Son olarak, Allah’a kul, millete hizmetkâr olunduğunu asla unutmamak gerekiyor. Vesselam.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *