0

 

Küfür, asırlar önce İslam’a savaş açtı ve savaşmaya da devam ediyor. İslam düşmanları, uzun uğraşlardan sonra ne yazık ki halkı Müslüman olan ülkelerde yerli mason ve misyonerler olarak yetiştirdikleri kimseleri kendi yerlerine tayin edip kullanıyorlar.

Hamd bir ve tek olan Allah’adır. Salat ve selam kendisinden sonra peygamber gelmeyecek olan Efendimiz Muhammed’e, ailesine, ashabına ve kıyamete kadar onlara en güzel şekilde uyanların üzerine olsun… 

İnsanlığın yaratılışından bu yana hak ve batıl mücadelesi var ola gelmiştir. “İslam düşmanları” diye tanımladığımız batıl güçler Müslümanlara karşı çeşitli yollar ve hilelerle mücadele etmiş ve etmektedirler. Batıl güçlerin mücadele şekilleri İslam’a karşı birçok farklı alanda olmuştur. Bu alanlardan biri de “tesettürsüzlüğe giden yollar”ı açmalarıdır. Şeytan ve dostları tarafından insanoğlunu çıplaklığa, ahlaksızlığa, gayrı meşru yaşama teşvik etmeleridir.

Bizler biliyoruz ki şeytani fikirlere hizmet eden insanlar da var. Günümüzde bu kimseler, Yahudi ve Hristiyanlardan oluşan mason ve misyonerlerin İslam’ı yok etmek için 1800 küsurlu yıllardan bu yana kurdukları mason ve misyoner localarında İslam’a soğuk savaş açmış ve bu savaşı kazanmak için akla hayale gelmeyecek plan ve projeler hazırlamışlardı. Halkı Müslüman olan ülkelere bu plan ve projelerini köklü bir şekilde yerleştirdiler. Meseleyi daha iyi anlayabilmek için bir kaç örnek vermekte fayda var… 

İngiliz misyoner Zewimer’in söylediği sözler, İslam ümmetini Allah’ın dininden uzaklaştırmak için ne kadar büyük çabalara girdiğini gözler önüne sermekte. Zewimer hitabında şunları söylüyor: 

“Bir bardak içki ve bir çıplak dansözün, Muhammed’in dinine uyanlarda yapacağı tahribatı bin top yapamaz! O halde Müslümanları madde ve şehvete daldırıp boğmaya çalışınız. Müslüman kadını bozmamız gerekir. Kadını İslam ahlakından uzaklaştırmalıyız. Müslüman kadın elini bize uzattığı an haram denen şeyi elde etmiş olacağız. Böylece İslam’ın zaferini isteyen kitleler dağılıp yok olacak.” 

Yine o tarihlerde Yahudilerin 3. Siyon Protokolleri’nde de şu maddeler uygulanmaya karar verilmiştir: 

“Yahudi olmayanları ve özellikle Müslümanları kumar, eğlence, tarafgirlik ve müstehcen şeylerle meşgul edeceğiz. Fuhuş ve çıplaklık kamplarını her tarafa yayacağız. Onları gazete ilanlarıyla, spor ve sanat adı altında güzellik yarışmaları gibi farklı farklı müsabakalara katılmaya çağıracağız. Bu meseleler, insanları bizimle aralarında sorun çıkartacak meselelerden uzaklaştıracaktır…” 

Evet, aziz kardeşlerim! Araştırdıkça burada ele aldığımız konuda yapılan projelerin sadece %1’ini dile getirebiliyoruz. Küfür, asırlar önce İslam’a savaş açtı ve savaşmaya da devam ediyor. İslam düşmanları, uzun uğraşlardan sonra ne yazık ki halkı Müslüman olan ülkelerde yerli mason ve misyonerler olarak yetiştirdikleri kimseleri kendi yerlerine tayin edip kullanıyorlar. Ve bu soğuk savaş, özellikle kadınların üzerinden yapılıyor. 

Küfürde boğulmuş olan bu akımlar, şimdi de ülkemizde mason ve misyonerlerin yerli uzantıları olan PKK ve HDP’nin eliyle İslam’a olan kinlerini kusuyorlar. Hedefleri her zaman olduğu gibi Müslüman kadın ve tesettürü! Bunu da her platformda haykırıyorlar. Bu yüzden Müslüman kadının tesettürüne her şekilde saldırılar yapılıyor. Onu değersiz kılma çabasında olan bu zihniyet, hicabını çıkaran Müslüman bir kadına istedikleri şekli ve fikri kolaylıkla verebileceğinin de farkında. 

Bu küfür akımlarının, halkı Müslüman olan ülkeleri bir ahtapot gibi sardığını ibretle ve esefle müşahede etmekteyiz. Bu ideolojik savaşın kafa karışıklığını ve tahribatını iliklerine kadar Müslüman halklar yaşamaktadır.

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *