88

Antalya'nın Finike ilçesinde dört köy okulunda imamın çarşaflı eşinin derslere "ücretli öğretmen" olarak girdiği fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuya ilişkin soruşturma açmış. 
Konuya ilişkin Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden şu bilgiler verilmişti: “İlçe milli eğitim müdürümüzün iyi niyetli kullandığı bir tasarruf var. Branş öğretmenleri, derse girecek öğretmenler de görevlendirildi bu mahallelerde. Öğretmenler gittiler bir iki gün çalıştalar. Daha sonra gidemeyiz uzak dediler ve görevden ayrıldılar. Görevlendirilen imam eşi ilahiyat fakültesi mezunu. Formasyon aldığında atanacak bir kişi. Özellikle imam eşi görevlendirilmiş diye bir şey yok. Bir ya da iki kişi görevlendirildiği halde istifa etti. Kimse bulunamayınca imamın eşi ilahiyat mezunu, üniversite mezunu denilerek görevlendirildi.
Ülkeye tek bir katkısı olmayan İslam düşmanı ecnebi zihniyetin, ömür boyunca yaptıkları tek çalışma, halkın inancıyla savaşmak oldu. Bu 
devlet, dindarların kanları üzerine kuruldu, 
ama düşmanın yasaları hakim oldu. 
Kemalistler nerede İslam'ın kokusunu alıyorlarsa vahşi kurtlar gibi hemen oraya saldırıyorlar. Müslümanların bir çalışması oldu mu hemen harekete geçip iftiralarla onları oradan alıkoyuyorlar. Son olarak, Antalya'da kimsenin gitmediği veya gidip de uzun süre kal(a)madığı bir okulda çocuklar eğitimsiz kalmasın diye okula giden İslami örtüye mensup eğitimli bir bayan hocayı, örtüsünden ve kocasının mesleğinden dolayı ne kadar sol medya varsa aç kurtlar gibi saldırdılar. Sanki uzaya gitmişler de Müslümanların inancına takılmış uzay araçları. 
Kemalistlere göre aldığınız eğitimin hiç bir önemi yok. Ders verebilecek yeterliliği sahip olsanız bile İslâm'a göre giyinmişseniz ders vermenize karşı gelirler. Ama açık saçık olsanız ve hiç bir şey bilmeseniz dahi cumhuriyet kadını olarak ders vermeniz de bir mahsur görmezler. Ülkemizin okulları bu ideolojik zihniyet yüzünden her daim geri kalıyor. İlerlemeyi bilgiyle değil de açık saçıklıkta gören bu zihniyetle varılacak yer foseptik çukurudur. 
Bu zihniyet yüzünden üniversitelerimiz, bilimle uğraşacağına kız ve erkek tuvaletini birleştirelim, diye gündem oluyorlar. Zihnini şehevi duyguların esir aldığı karanlık beyinli gençlerle ancak gece kulüplerine gidebilirsiniz. Dünyada üniversite sıralamasında ilk 500'de Türkiye’den bir tane üniversite yok. Sebebi işte bu ifsad şebekesidir. Liyakat sahibi eğitimli bireylerden ziyade, gayri İslami ahlakla yaşayan bireyleri medeniyetin ölçüsü olarak görmesindendir. Mehmet Akif'in, bu zihniyete hitaben söylediği şu veciz söz, onları çok güzel tanımlamaktadır: "Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni." Medeniyetin ölçüsü ilim, irfan, bilim, ahlak, edep, güven... gibi özelliklerdir. Medeniyeti açmakta gören zihniyetin soyu Darwinin teorisine dayanır. Hayvansal yaşama özentinin sonunun soyu hayvanlar alemine nispet edilmedi. 
Sol medya hedef gösteriyor MEB harekete geçiyorsa iktidardakilerin muktedir olmadıklarını gösterir. Müslüman mahallesinde salyangoz satma denir buna. 
Açık saçık, bir kutu boyayla veya taytla derse girilse bu İslam düşmanı kemalist solcular seslerini çıkarmazlar. Hatta bu tür ifsad şebekesi öğretmenleri ileri görüşlü, çağdaş diye de piyasaya servis ederler. Başka meslek grubundan birinin açık saçık eşi bu köy okullarında ders verseydi, bu sol kesimler ona plaket dahi verirlerdi. İslami giyimli biri olunca içlerindeki İslam düşmanlığı körükleniyor. 
Eğitimdeki bu ideolojik zihniyet temizlenmeli. Yoksa çıplaklıkla bir yere varamayız. Çanakkale ruhu çarşaflı kadınların elleriyle gelecek. Düşmanın karısına benzeyen, bedeninden ziyade beyni örtülü, açık saçık kadınlarla değil.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *