383

Son üç yüzyıldır toplumumuzu yozlaşma ve ifsad faaliyetleriyle değiştirme-dönüştürme projelerini uygulayan batılı emperyalistler ile dünya siyonizmi farklı argümanları kullanarak bu planlarını şeytani bir strateji dâhilinde uygulamaya devam ediyorlar.

Bu planlarında toplumun temel yapı taşları olan din, ahlaki değerlerimiz örfümüz, geleneklerimiz ve güçlü aile yapımız ile geleceğimiz olan nesillerimiz hedef tahtasına konmaktadır. Bunlar yıkıldığında ortada ne toplum ne de devletler kalır. Bu amaçla İslam toplum ve devletlerinde sürekli olarak farklı oyun ve tuzaklarla kalemizi içten yıkmaya çabalıyorlar.  

Yüzyıllardır dünyayı kan gölüne çeviren batılı emperyalistler, kuklaları ve devşirdikleri “etki ajanları” ile algı operasyonları yapılarak; insan hakları, özgürlükler, kadın hakları vb. sözde insani değerlere sahip örnek ülkeler ve güçler olarak dünya kamuoyuna ve özellikle İslam coğrafyasına model olarak sunulmaya ve nesillerimiz etkilenmeye çalışılmaktadır. İnsanlıktan nasibini almamış, insanlık neslinin düşmanı bu vampirler kamu diplomasisi unsurları olan “yumuşak güç” ve akıllı güç” unsurlarını kullanarak bu zalim, despot ve kan içici sömürgeci güçleri, bütün kirli sabıkalarına rağmen insanlığa örnek olarak sunmayı becerebiliyorlar.

Kendi inanç, tarih ve medeniyet değerlerinden uzaklaşan aşağılık kompleksine müptela olmuş ezik kesimlerde, sürekli olarak nesillerimize bu aşağılık cani zihniyete sahip güçleri “Batılı değerler” diye utanmadan melekler gibi masum ve örnek gösterme derdindeler.

İslam toplumlarını ve devletlerini yıkmak üzere plan kuran bu emperyal güçler, her türlü oyun ve tertibi kullanarak bu amaçlarını gerçekleştirme yoluna gidiyorlar. Yıllarca İslam’dan bahseden, İslam’ı anlatan ve yaşamaya çalışan insanlara “yobaz” diyerek “öcü” olarak gösterdiler. Demokrasi, laiklik vb. safsataları kullanarak İslam’ı hayattan kaldırma yoluna gittiler. Bu yetmedi, gençlerimizi şeytani yolları kullanarak İslam’dan uzaklaştırma ve kendi inancına düşman haline getirdiler. Toplumda içki, kumar, fuhuş, cinsel sapkınlık gibi ne kadar insanlık neslini ortadan kaldıracak kötülük varsa yaygınlaştırmak için her imkanı kullandılar. Karşı çıkanları da yobaz, medeniyet düşmanı vs. diyerek ajanları marifetiyle etkisizleştirdiler. Daha sonra da, kendi ürettikleri sosyal ve kültürel sorunları çözmek adına bilinçli olarak yanlış reçeteler ile kartopu gibi sorunları büyütüp İslam toplumlarında kaos ve anarşi yarattılar.

Son yıllarda da toplumun temel taşı olan aileyi yıkmak için canla başla çalışıyorlar. Bu planlarını gerçekleştirmek için kadınların iyiliğini istiyorlarmış gibi görünerek kadınları kullanarak sözde “kadın hakları” ve “kadına şiddet” gibi içini boşalttıkları sloganlarla kadınlara bal içinde zehir vererek onları kendi düzenlerinin kölesi yapmaya çalışıyorlar. Onların amacı kadını korumak değil, aileyi ve toplumlarımızı yıkmaktır. İslam’ın kadına verdiği değeri, Peygamber efendimizin hadisleri ve uygulamaları ile Kur’an ayetlerinden görüyoruz. Amaçları halis olsa idi, herkesi İslam ve Peygamber ahlakına uymaya davet ederlerdi. Ama yok, onlar İslam’dan bahsedilince kırmızı görmüş boğaya dönüveriyorlar. Gerek kadına yönelik şiddet ve gerekse toplumdaki cinayetlerin çoğunun ilk sebebinin alkol olduğu belli olmasına rağmen, içkinin ve diğer zararlıların yasaklanmasından bahsetmezler. Çünkü onların derdi İslam ve Müslümanları ortadan kaldırmaktır. Ha bu arada, Müslümanlar arasında İslam’a ve peygamber ahlakına aykırı davranıp kadına el kaldıran yok mudur? Tabi ki istisna da olsa vardır. Lakin bu durumda bu sorunu çözecek, gerek dini gerekse toplumsal müesseselerimiz ve dinamiklerimiz mevcuttur. Yüzyıllardır da bu sorunlar Kur’an ışığıyla çözülüyor. Ancak onlar kendi meş’um dünyalarına bizleri de esir etmek istiyorlar. İstiyorlar ki, bizim aile yapımızda onların ki gibi bozulsun, huzur olmasın. Bizim inancımız-örfümüz bize her müşkülü çözme yolunu göstermiştir. Size ve sizin pislik ideoloji ve yaşam tarzınıza ihtiyacımız yoktur… (Devam edecek…)

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *