image

Batman Tillolular Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Dernekler İdaresi Başkanlığınca finanse edilen ‘’Madde Bağımlılığına Karşı Toplumsal Uzlaşı’’ adlı proje kapsamında konuşan TTA Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, bölge insanının zekâsına dikkat çekerek;  “Bu toprakların gençleri çok zekidir” dedi.

 Batman Tillolular  Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Dernekler İdaresi Başkanlığınca finanse edilen ‘’Madde Bağımlılığına Karşı Toplumsal Uzlaşı’’ adlı proje kapsamında Kültür merkezinde düzenlenen programda söz alan TTA Genel Müdürü ve Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcı İbrahim Halil Kırşan, bölge insanının zekâsına vurgu yaparak “Bu toprakların gençleri çok zekidir” diyerek öğrencilere Ankara’ya uzanan başarı hikâyesini anlattı.

 

 Kürtçe konuşmasına start veren Kırşan’ı öğrenciler ayakta alkışladı.  Kırşan; “Gençler, sadece ülkemiz ile sınırlı kalmayın. Dünyaya açılın. Babalarımız bu topraklarda yetiştiler ve bulundukları coğrafyada birer yurttaş oldular. Bizler bunları aştık birer Türkiye vatandaşı olduk. Çocuklarımız bizleri de aşarak birer dünya vatandaşı oldular. Bakınız benim oğlum ABD’de mastır yapıyor. Sizlerde hedef olarak bir dünya vatandaşı olmayı hedef seçin ve uluslararası firmalarda görev alacak şekilde kendinizi hazırlayın.  Bu toprakların gençleri çok zekidir. Başarısızlığı imkânsızlığın arkasına bırakmayın. Mesleğiniz hakkınızı verirseniz her zaman aranan olursunuz” dedi. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *