image

 

 Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK, “Eğitime Aralıksız Devam Projesi”nin uygulandığı, Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK’i, okula gelişinde Okul Müdürü İsmet ÜRÜT karşıladı. Proje hakkında Okul Müdürü ÜRÜT’ten bilgi alan, Milli Eğitim Müdürü ÇELİK, daha sonra öğrencilerin etüt çalışması yaptığı çalışma salonuna geçti, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti onlara kısa bir konuşma yaptı.  

 

Tüm çabamız sizin daha iyi bir geleceğe ulaşabilmeniz içindir diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK; “Okul idaremizin, YGS ve LYS ye hazırlanan, siz sevgili öğrencilerimiz için hayata geçirdiği, “Eğitimde Aralıksız Devam Projesi”nin sunduğu fırsatı, en iyi şekilde değerlendiriyor olmanızı görmek, bizi de mutlu ediyor. Burada harcadığınız çabanın, asla boşa gitmeyeceğini bilmenizi istiyorum. Bu çalışmalarda bizimle birlikte olan mahalle muhtarı ve velilerimizi de kutluyorum. Bu birlikteliğin, güzel çalışmanın diğer okullarımıza da, örnek olmasını diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her zaman bu tür güzel çalışmaların yanındayız ve üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.  Bu fırsatı size sağlayan idareci arkadaşlarımı ve proje de görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, size de başarılar diliyorum” dedi. 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *