image

 

Batman SGK İl Müdürü Alaettin ÖKTEN; 6736 sayılı yapılandırma kanunu ile ilgili faaliyetlerde bulunmak üzere SGK çalışanlarından oluşan uzman bir ekibi Sason ve Kozluk İlçe Kaymakamlıklarına ve Belediye Başkanlıklarına, Kamu kurum ve kuruluşlarına, Mal Müdürlüklerine gönderdiklerini belirtti. İlçelerdeki işverenlere ve sigortalılara da bilgilendirme çalışmaları için ziyaretler gerçekleştirildi.

 

SGK Mali Hizmetler Müdür Yrd. Veysi Ertaş, Şef Beşir Arslan,  İcra Memuru Faruk Yıldız ve Memur Ahmet Aydın; yaptıkları ziyaretlerde borç yapılandırmaları ile ilgili Belediye Başkanlarına, Kurum amirlerine, işverenlere ve sigortalılara 6736 Sayılı yapılandırma Kanunu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunup afiş ve broşürler dağıttılar.

 

SGK İl Müdürü Alaettin ÖKTEN ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “ 6736 sayılı yapılandırma kanunu ile Sosyal Güvenlik Kurumumuzun birikmiş alacaklarına ödeme kolaylığı getirilmiştir. 6183 sayılı Kanunun ve 6552 sayılı Kanunun 81.Maddesiyle 5510 sayılı Kanuna eklenen Geçici 60’ ıncı Madde kapsamındaki yapılandırma işlemlerine ilişkin bazı yeni düzenlemelerle; İşverenlere ve sigortalılara tanınan haklar ve düzenlemenin getirdiği avantajları vatandaşlarımıza anlatmak ve bilgilendirmek için bütün ilçe ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz.” Dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı Sason Kaymakamı Tekin Dündar, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Sason Malmüdürü Vekili Medeni Baz SGK heyetine teşekkür ettiler. İlhan Yıldız

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *