image

Kızının PKK tarafından kandırılarak Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalara götürüldüğünü ve burada PKK'lilerce infaz edildiğini iddia eden baba Feyzullah Aysal, PKK’nin bir Kürt davasından ziyade bir ihanet davası olduğunu belirtti.

 

Kızının ölüm haberini gazetelerde öğrendiğini belirten acılı baba Feyzullah Aysal, 13 gün sonra teslim aldığı kızını cenazesini gömdü. Kızının PKK tarafından kandırılarak götürüldüğünü, beceremeyince de örgüt tarafından infaz edildiğini iddia eden Aysal, HDP ve PKK’nin cenazeyi propaganda aracına dönüştürmemesi için valilikten yardım talebinde bulundu.Büyük güvenlik önlemleri arasında defnedilen Gülistan Aysal’ın cenazesine PKK/HDP yöneticilerinden kimsenin katılmasına izin verilmedi. Kızını defneden baba, taziye kurmayacağını söyledi.

ANNE BABALARA SESLENDİ

 

PKK’nın sürdürdüğü davanın bir Kürt davası olmadığını, bir ihanet davası olduğunu ifade eden Aysal, anne ve babalara da seslenerek, “Anne babalar çocuklarına sahip çıksınlar. Götürüp resmen ateşin içine atıyorlar. Herkes uyanık olsun. Destek vermesin.” diye konuştu. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *