image

Bölgede yaşanan olaylardan dolayı memleketlerini terk ederek Batman’a yerleşen ailelere verilmek üzere İstanbul, Bursa ve Uşak’tan 7 TIR gıda ve ihtiyaç malzemesi geldi.

Bölgede cereyan eden olaylar sebebiyle Cizre, Sur, Nusaybin, Silopi ve İdililçelerinden gelerek Batman’da yerleşen ailelere ulaştırılmak üzere Batman’a gelen yardım TIR’ları önünde basın açıklaması yapıldı.

Batman Bölge Hastanesi poliklinik girişinde Batman İHH, Memur-Sen Konfederasyonu, İlim Yayma Cemiyeti, AK Parti, Özgür-Der, Bursa İHH, Öğ-Der, Aile-Der ve Ensar Vakfı'nın katılımıyla ortak basın açıklaması düzenlendi.

AK Parti Batman İl Başkanı DiyaettinUçar ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Davut Okçu birer konuşma yaparak yardımı gönderen hayırseverlere teşekkür ettiler.

BUNLAR CHARLİE HEBDO’DAN AŞAĞI DEĞİL

 

Açıklamanın ardından Hz. Muhammed'e hakaret içerikli karikatür yayımlayan Özgür Gündem Gazetesine tepki gösteren Okçu,“ Bu karikatürün Fransa’da Charlie Hebdo Dergisi’nin Efendimize yaptığı hakaretten aşağı kalır yanı bulunmamaktadır. Bu karikatür sözü edilen siyasi partilerin ve yandaşların inan ve düşünce özgürlüğüne karşı işledikleri saygısızlık ilk saygısızlık değildir.” dedi. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *