image

 

 

8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Vali Yardımcısı Serap ÇETİN’i ziyaret eden Ak partili kadınlar, kadınlara yönelik projeleri için destek istediler. Grup Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanlığını da ziyaret etti.

 

 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Batman Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av.Zeynep ADIYAMAN ve İl yönetimi ile Kadın ve Gençlik Kollarından bir grup önce Vali Yardımcısı Serap ÇETİN’i makamında ziyaret etti.  Vali Yardımcısından Batmanda kadınlara yönelik yapılacak çalışmalar ve projeler için destek istendi.

             Daha sonra 19 Mayıs ÇATOM ziyaret edildi. Oradaki kadınların günü kutlandı. Karanfil dağıtıldı. Müdüresi Şükran ALTUN’dan ÇATOM’un çalışmaları konusunda bilgi alındı. Kursiyer ve çalışanların düzenlemiş olduğu kutlama programına katılım sağlandı.

            Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanlığı ziyaret edildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı. Eğitimde kız çocuklarının yaşadıkları sorunlar ve bayan eğitimcilerin sorunları görüşüldü.

            Valilik kavşağında 8Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıtıldı. Zeynep Adıyaman ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda  şöyle konuştu “ Kadınlar, anneler,kız çocukları 2002’den beri Ak Parti’nin en önemli hedefidir. Parti programımız bunlara ait onlarca projeyle doldur. Bundan sonra da kadınlarımıza pozitif ayrımcılık sağlayacağız. Zira biliyoruz ve  inanıyoruz ki; kadınların mutlu olan bir ülkede , aile,sokaklar,mahalle,kentler ve toplum mutludur.” Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *