image

Önlü, yaptığı konuşmada, Siyonist işgalin baskı ve zulüm politikasında ısrarcı olduğu bir dönemde Filistin halkının soykırımdan korunması için uluslararası toplum ve ilgili kurumların derhal müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmasında ayrıca, spor faaliyetinin kurum çalışanlarını bir araya getirmek için iyi bir fırsat olduğunu ve 35 okuldan 320 eğitimcinin katıldığı turnuvanın okullarda memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

Önlü, Eğitim Bir-Sen camiası olarak üyeler arasında mükemmel bir uyum ve kardeşlik duygusu olduğunu ve bunun turnuva gibi etkinliklerle daha da sağlamlaştırılmaya çalışıldığını belirtti.

Eğitim Bir Sen Batman Şubesi'nin üyelerin isteği üzerine sene içerisinde sekiz ülkeyi kapsayan bir Balkan Turu ve sömestr tatilinde Umre ziyareti de gerçekleştirdiğini aktaran Önlü, yurtiçi ve yurtdışı programlarının devam edeceğini söyledi.

Önlü ayrıca, her ay sendika binasında ilim toplantılarına devam edildiğini; üyelerin yetkinliklerini artırmak için Mehmet Akif İnan Vakfı ile ortaklaşa yüz yüze ve online eğitimler düzenlendiğini; sendika binasının adeta bir eğitim yuvası gibi öğretmenlere yönelik aktivitelerin yapıldığını ve bu durumun üyeler tarafından ilgiyle karşılandığını kaydetti.

Önümüzdeki süreçte voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvalarının da yapılacağını duyuran Önlü, katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.  MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *