image

İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası giriş katındaki salonda gerçekleşen bayramlaşma programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit AYDIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Müdürlük çalışanları katıldı.

Ramazan Bayramı'nın ardından kurum çalışanları arasında dayanışma ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.  

İl Milli Eğitim Müdürü, törende tek tek tüm çalışanlarla bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti. Konuşmasında İl Müdürü, Ramazan ayının maneviyatını ve bayramın önemini vurguladı. Çalışanların tuttuğu oruçları ve yaptıkları ibadetleri Allah'ın kabul etmesini dileyen İl Müdürü, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini diledi.


İl Müdürü Kurtaran, ayrıca bayram tatilinin ardından yeniden çalışma hayatına dönmenin heyecanını da dile getirerek, "Değerli arkadaşlar, bayram tatilin ardından çalışma mesaimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şehrimizin geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için çalışmalara özverili bir şekilde devam edeceğiz."

Kurtaran, son olarak gelenekselleşen bayramlaşma törenine katılan tüm çalışanlara teşekkür etti.  HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *