image

HÜDAPAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı çalışmalarına devam ediyor. Bayram ziyaretleri kapsamında engelli çocukları ziyaret eden Ramanlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Osman abi ile Gülistan Caddesi’nde, Büşra abla ile de pazar ziyaretinde karşılaşmış muhabbet etmiştik. Her ikisi de güler yüzleri ile bize iyi temennilerde bulunmuşlardı. Bugün o güler yüzlü kardeşlerimizi ziyaret ettik. Öğrendik ki seçimi kazanamadığımızı duyan Büşra ağlamış. Ama biz kazandık. Hem gönülleri kazandık hem de oylarımızı arttırdık. +1 farkla iyi ki varlar.” dedi.


Dicle adındaki yürüme engelli kızın yeni protezleriyle yürüme sevincine ortak olan Ramanlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını paylaştı.

Bir Kalp Bin Umut Derneği’ni ziyaret ettik. Sonra hep birlikte Dicle’nin bayramını kutlamaya gittik. Çok mutluydu çünkü ilk defa bayram şekeri toplamaya çıkabilmişti. Kendisine takılan protez ayak sayesinde bayramı en güzel şekilde yaşamış güzel kızımız. Vesile olan dernek yetkilileri ve hayırseverlerden Allah razı olsun.” diyen Serkan Ramanlı dernek yetkilileri ve hayırseverlere teşekkür etti.


Bir Kalp Bin Umut Derneği başkanı Veysi Mercimekçi de bu ziyaretinden dolayı Serkan Ramanlı’ya teşekkür etti.


“28. Dönem Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet ile beraber Derneğimize Bayramlaşma ziyaretinde bulundu. Derneğimizin çalışmaları ve şehrimizin sorunları konuşuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diyen Mercimekçi Serkan Ramanlı ile beraber engelli kızın bayram ziyaretine katıldı.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *