image

Ramanlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ramazan Bayramımız alem-i İslam olmak üzere bütün aleme barış, esenlik ve huzur getirsin dileğinde bulunuyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul buyursun. Bizi Ramazan'a eriştiren Rabbimiz aynı zamanda adalete, merhamete, muhabbete ve zulmün sona erdirilmesine de eriştirsin diye niyazda bulunuyorum. Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Ramanlı'nın bu mesajı, bayram coşkusunu paylaşırken aynı zamanda İslam'ın temel değerlerine vurgu yapmasıyla dikkat çekti. Adalet, merhamet ve barış gibi kavramlara yapılan vurgu, bayramın manevi yönünü ön plana çıkardı.



Ramanlı, açıklamalarının ardından camide bulunan vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak bayram coşkusunu paylaştı. Camideki vatandaşlarla samimi bir şekilde selamlaşan ve iyi dileklerini ileten Ramanlı, bayramlaşma sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm için destek sözü verdi. Bu samimi buluşma, milletvekili ile vatandaşlar arasındaki bağı güçlendirirken, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıttı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *