image

Henüz on yaşlarında olan Yusuf Narin, Gazze’de hem işgal rejiminin bombaları altında hem de açlıktan dolayı ölüm tehlikesi ile karşı karşıya olan Gazzeli kardeşlerine yardım etmek adına tablet almak için topladığı paraları Gazzeli kardeşlerine ulaştırmak üzere Batman Umut Kervanı Vakfı’na teslim etti.

Küçük Yusuf, konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada “Benim adım Yusuf soyadım Narin. Ben whatsapp’da gördüm ki Filistinli kardeşlerimiz sadece kuru ekmek ile su yiyip içiyorlardı. Tablet almak için para toplamıştım. Topladığım o paraları Gazze’deki kardeşlerime göndermek istedim.” dedi.

Küçük Yusuf açıklamanın devamında “Ben 1000 TL bağışta bulundum, çevremdekiler de para toplayıp verdi. Toplamda 5 bin TL kadar para toplayıp Filistin’deki kardeşlerimiz için bağışta bulunduk.” dedi.

Gazze’de zulüm altında bulunan kardeşleri için çağrıda bulunan küçük Yusuf “Gazze’deki kardeşlerimize sahip çıkın, onlara yardım edin, onlar için toplanın, açlıktan ölmemeleri için yardımlar toplayın ve onlara gönderin. Allah Filistin’deki kardeşlerimizi korusun.” ifadelerini kullandı.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *