image

Batman Yeni Şehir Stadında oynanan Batman Petrolspor – Eynesil Belediye maçına Ramazan ve bayram öncesi olmasına rağmen Batmanlıların ilgisi çok yoğundu. 12 bin civarında Batman Petrolspor taraftarının izlediği maçta Petrolspor rakibini farklı şekilde yenmeyi başardı.

Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Batman Petrolspor’un ilk golü  18. dakikada Nurettin’den geldi.

30. dakikaya girilirken Batman Petrolspor üst üste üç gol bularak rahatladı. 30.dakikada Nurettin 31 ve 33.dakikalarda Tunç Behram’la temsilcimiz bir anda skoru 4-0’a getirdi.

İlk yarı bu skorla bitecek derken Nurettin harika bir kafa golüyle hattricki tamamladı ve skoru 5-0’a getirdi. İlk Yarı temsilcimiz Batman petrolspor’un 5-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ikinci devresine as oyuncularımızı dinlendirerek başlayan Petrolspor 51. Dakikada Mustafa Seyhan’la skoru 6-0’a getirdi.

Eynesil Belediyespor’un tek golü 71.dakikada Mirzacan’la geldi. Mücadele Batman Petrolspor’un 6-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Batman Petrolspor ligin bitimine üç maç kala en yakın rakibi Elazığspor’la aradaki 4 puan farkını korudu.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *