image

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör yayımladığı Kadir Gecesi mesajında “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin yıldan daha hayırlı olan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Kadir Gecesine erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Güngör mesajın devamında “Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.” ifadelerini kullandı.

Güngör mesajın sonunda “Bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu mübarek günün manevi huzur ve bereketinden hepimizin faydalanmasını, ibadet ve dualarımızın kabul olmasını ve bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *