image

Kur’an Nesli Platformu Batman İl Koordinatörü Rıdvan Üzümcü Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne eriştiğimiz için çok sevinmemiz gerektiğini belirterek bu geceyi camilerde veya evlerimizde itikaf ruhuyla ailelerimizle birlikte kadrine yaraşır bir şekilde idrak edilmesini tavsiye ettiklerini açıkladı.

Gazze ve Ümmet İçin Dua Edelim

Üzümcü “Bu mübarek gecenin hürmetine Yüce Rabbimizden, Gazze'de yaşanan büyük acıları dindirmesini, İsrail'in, Amerika'nın ve tüm işbirlikçi zalimlerin zulmünün son bulmasını niyaz ediyoruz. İslam devletlerinin başındaki hain ve kukla liderlerin saltanatlarının yıkılmasını ve tüm İslam alemine yüzlerimizi güldürecek, gönüllerimizi ferahlatacak güzellikler ihsan etmesini diliyoruz.” Dedi.

Kadir Gecesi Bir Fırsattır

Kur’an Nesli Platformu Batman İl Koordinatörü Rıdvan Üzümcü Kadir Gecesinin, günahlarımızdan af dilemek, dua ve niyazda bulunmak için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmek ve Rabbimizin rahmetinden bolca nasiplenmek için çalışmamız gerektiğini belirtti.

Bu Gece Özlemle Beklenen Güzelliklerin Başlangıcı Olsun

Üzümcü açıklamasında “Kur'an Nesli Platformu olarak; gerçek manada umumi sevinçlerin yaşanacağı bayramlara erişmek dileğiyle tüm halkımızın ve alem-i İslam'ın mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin, özlemle beklenen güzelliklerin başlangıcı olmasını ümit ediyoruz.” dedi. MUHARREM KAYIK

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *