image

HÜDAPAR Batman milletvekili Serkan Ramanlı’dan tüm başkanlara tebrik mesajı. Seçim dönemindeki hakaretvari söylemlere, çirkin yakıştırmalara rağmen Serkan Ramanlı’nın Dem Parti adayı Gülüstan Sönük’ü seçim sonunda tebrik etmesi dikkat çekti.

Serkan Ramanlı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Seçim sonuçları tüm memleketimiz için hayırlı olsun. Batman’ımızda seçimi kazanan DEM Parti’yi ve Belediye Eşbaşkanı Sayın @gulistan_sonuk’ü tebrik ediyorum. Biz seçim bölgelerimizin çoğunda oylarımızı arttırdık ve kendi adımıza başarıyı yakaladık. Halkımızın siyasi partilere önemli mesajlar verdiği bu seçimde herkes payına düşen cevabı almalıdır.” dedi.

Serkan Ramanlı’nın bu centilmen tarzına karşın Gülüstan Sönük’ün resmi hesaplarından paylaştığı ve beğendiği paylaşımlarda ise hala HÜDAPAR ve Serkan Ramanlı’ya yönelik çirkin ifadeler kullanmaya devam etmesi ise tepki topladı.

 Serkan Ramanlı İlçe Belediyelerini ve Beldeleri Kazanan Başkanları Tebrik Etti

Serkan Ramanlı, Gercüş, Sason, Kozluk, Hasankeyf, Beşiri ve beldelerde seçimi kazanan adaylar için tebrik mesajı yayımladı.

Ramanlı Twitter X sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamada “Batman’ımızın her biri birbirinden güzel ve değerli ilçelerimizin yeni belediye başkanlarına teker teker hayırlı olsun demek istiyorum.

Sason’da kazanan AK Parti adayı Sayın İrfan Demir’e

Kozluk’ta kazanan AK Parti adayı Sayın Mehmet Veysi Işık’a

Beşiri’de kazanan Yeniden Refah adayı Sayın Alpaslan Karabulut’a

Hasankeyf’te kazanan CHP adayı Sayın Hamit Tutuş’a

Gercüş’te kazanan AK Parti adayı Sayın Gündüz Günaydın’a

Balpınar’da kazanan Yeniden Refah adayı Sayın İmadeddin Ekmiş’e

Bekirhan’da kazanan AK Parti adayı Sayın Fırat Karabulut’a

Yücebağ’da kazanan AK Parti adayı Sayın Abdullah Bil’e

İkiköprü’de kazanan DEM Parti adayı Sayın Halil İbrahim Karabulut’a

Ve partimizin göz bebeği ilk belediyemiz olan ve halkın sevgisini tescilleyen Kayapınar adayımız Sayın @samir_ozhan’a hayırlı olsun. Halkımızın ciddi anlamda eksik bırakıldığı hizmetleri önümüzdeki 5 yıl içerisinde tamamlamaları için milletvekili olarak elimizden geleni yapacağımıza dair milletimize söz veriyorum.” dedi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *