image

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, mesai ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle eylem yapan TPAO işçileriyle bir araya geldi. AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan ile birlikte Kristal Park'ta işçilerle buluşan Milletvekili Nasıroğlu, işçilerin taleplerini dinledi ve sorunlarını öğrenmek için işçilerle buluşma gerçekleştirdi.

Nasıroğlu, "İnsanımızın öncelikli sorunları bizim öncelikli sorunumuzdur" diyerek, her zaman işçilerin yanında olduklarını ve emeğin ve alın terinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. İşçilerin yaşadığı sıkıntıları gerekli mercilere ileteceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını belirten Nasıroğlu, işçilerin taleplerini dikkate alacaklarını sözlerine ekledi.


TPAO işçileri, yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini Milletvekili Nasıroğlu'na ileterek, kendisine kulak verdiği için teşekkür etti. Toplantıya TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir de katıldı ve işçilerin sorunlarını dinledi.


TPAO işçileri bu buluşmanın taleplerini dile getirmek ve sorunlarını paylaşmak için önemli bir fırsat olduğunu Milletvekili Nasıroğlu'nun ve diğer yetkililerin işçilerin sesine kulak vermesi gerektiğini belirterek bu adımın onların haklarının korunması ve çözüm bulunması adına umut verici bir adım olarak gördüklerini belirttiler.  MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *