image

Gercüş ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bu önemli projenin ilerleyişini yakından takip etti. Doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Nasıroğlu, yetkililerden bilgi aldı ve projenin ilerleme durumunu değerlendirdi.

Nasıroğlu, doğal gazın doğa dostu, konforlu ve ekonomik bir enerji kaynağı olduğunu vurgulayarak, vatandaşların bu hizmetten faydalanacak olmasının mutluluğunu dile getirdi. Ayrıca, doğalgazın kadınlar için de büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Milletvekili Nasıroğlu, "Evin bütün işine koşan kadınlar bedensel olarak çok yoruluyorlar. Doğalgaz kadınlar için büyük bir kolaylık sağlayacak. Doğal gaz hem temiz hem de kullanım olarak da kolaydır. Ekonomik bir enerji kaynağı olarak öne çıkan doğalgaz, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak." şeklinde konuştu.

Bu önemli projenin tamamlanmasıyla birlikte Gercüş ilçesinde yaşayan vatandaşlar, doğal gazın sunduğu avantajlardan yararlanacak ve daha konforlu bir yaşam süreceğini belirten Nasıroğlu, Doğalgazın temiz ve ekonomik olması, aynı zamanda çevre dostu bir enerji kaynağı olması da önemli bir avantaj olduğunu belirtti.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *