image

İncelemeleri kapsamında üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Ceylan: “Batman'ın gelecekteki 50 yılını planladık. Çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir Batman bırakacağız. Hayallerimiz çocuklarımızın yarınlarını belirleyecek” dedi.
Batman’ı Köprü ile Savur ve Mardin’e bağlayacağız
Ceylan konuşmasının devamında şunları söyledi: “Batman’ı daha sağlam bir zemine taşıyacağız. Bunun için en uygun yer Batı Raman’dır. Buraya sanayimizi kurduk. Üniversitemizi kurduk. İnşaallah Batman’ı köprü ile Savur ve Mardin’e bağlayacağız” dedi.
Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacağız
Konut sorununa da değinen Ceylan şunları söyledi: “Batman da alt ve orta gelir gurubu vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çözüm üreteceğiz. 1.Etap olarak 5 bin adet sosyal konutu ivedilikle inşa edeceğiz, bu sosyal konutları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunun bir kısmı yarısı bizden yarısı sizden bir kısmı ise uzun vadeli düşük faizli kredilerle vatandaşlarımızın ödemesini kolaylaştıracak şekilde vereceğiz. Bu yeterli mi hayır. Batman gelişecek. Nüfus ve ihtiyaçlar artacak. Batman Büyükşehir olma vizyonunda 1 milyon kişinin yaşayacağı yeni bir şehir olacak” dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *