image

Siyasi partilerin 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti, merkeze bağlı Balpınar beldesinde seçim lokali açılışı yaptı.

Partisinin seçim lokali açılışında seçmenlere hitap eden AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu sözlerine, “Bu memlekete taş üstüne taş koymak ve gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için yola çıktık” diye başladı.

Gençlerin yanlış işlere bulaşmasını istemediklerini belirten Nasıroğlu, “Gençlerimiz taş atmasın, yanlış işlere bulaşmasın istiyoruz. Gençlerimizin elinde kalem ve kitap olsun istiyoruz. Hiçbir çocuğumuz ve gencimiz dağa çıkmasın, analar ağlamasın istiyoruz. Cennet memleketimizi cehenneme çevirmek isteyenlere sesleniyorum. Vazgeçin bu yoldan. İnsanlarımız dağlarda heder olmasın, cezaevinde ömrünü çürütmesin. İş adamlarımız kendi memleketini bırakmasın, yatırımını kendi memleketinde yapsın istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğunu ifade eden Nasıroğlu, “Bakınız Ortadoğu'da her yerde ateş var. O nedenledir ki birbirimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Birbirimizi daha iyi anlamaya, konuşmaya, dayanışmaya, kucaklaşmaya ve kardeşliğe ihtiyacımız var.  Cumhurbaşkanımız gerçek bir lider. Ülkemizi büyük felaket ve belalardan muhafaza ediyor. Bunu güçlü iradesiyle yapıyor. Biz de onun idaresine destek çıkalım ve bu memleketi cennet kılalım.” diye konuştu.

Programda konuşan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ise beldeye kazandırdıkları hizmetleri ve çalışmaları anlatarak seçmenlerden tekrar kendisine oy vermelerini istedi.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *