image

On bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Nasıroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"11 ayın sultanı Ramazan ayı manevi duyguların en üst düzeye çıktığı; insanlar arasında birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu ve küskünlüklerin sona erdiği günlerdir. Özellikle içinde bulunduğumuz bu günlerde muhtaç kimselere yardım etmeli, sıkıntılarını paylaşmalı, birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmalıyız."

Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve ibadet ayı da olduğunu belirten Nasıroğlu, “Ramazan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ayda fakirlerin gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması için azami gayret gösterelim. Bu mübarek ayda yapılması gereken en güzel işlerden biri de ibadet ve dua etmektir. Hep birlikte Gazze'li kardeşlerimize ve zulüm altındaki Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için dua edelim.  Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederim" ifadelerini kullandı.
MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *