image

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışşmasına Batman Arı Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederek başlayan Serkan Ramanlı burada arıcıların sorunlarını dinledi.

Şehrin belli bölgelerinde yürütülen arıcılık faaliyetleri ve sorunları hakkında Ramanlı’ya bilgi veren Batman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Çetin Doyar, “Arılarımızın bakımlarını yapıyoruz. Tabi arı yetiştiriciliğinin insanlara faydasını da biliyoruz. Bu mesleği yaparken birçok sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.



Daha sonra Ford ve Kia servislerini ziyaret eden Serkan Ramanlı  Öğle yemeğini servis çalışanı emekçilerle ile birlikte yedi

Ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, “Batman Ford ve Kia Servisi emekçilerini ziyaret ettik. Emekçi kardeşlerimizle birlikte öğle yemeğimizi yedik. Kendileri ile muhabbet ettik. Bin

bir zahmete rağmen ekmeğini helal yoldan kazanmaya çalışan tüm emekçilerin ellerinden öpüyorum. Bizleri misafir eden firma sahiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Ziyaret ve seçim çalışmalarına devam eden Ramanlı, tekstil işçileri ile bir araya gelerek, sorunları ve sektör ile ilgili sohbet etti. HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı son olarak Cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Ramanlı, alışveriş yapan halk ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi ve pazarda gördüğü çocuklara şeker dağıttı.

MURAT ORHAN


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *