image

Yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarıyla ön plana çıkan Umut Kervanı Vakfı Batman’da Ramazan ayında yardımlarını arttırarak devam edecek. Hayırseverlerin destekleriyle 3.500 gıda kumanyası hazırladıklarını belirten Teymur, gıda kolilerinin pirinç, yağ, çay, mercimek, şeker gibi temel gıdalardan oluştuğunu Ramazan ayı bitmeden gıda dağıtımlarının tamamlanacağını belirtti.



Ramazan'da Muhtaçların Yüzünü Güldürmek İstiyoruz

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü görevi gördüklerini ifade eden Teymur, şunları kaydetti:

"Mübarek üç ayların içerisindeyiz. Elhamdülillah Rabbim bizi Ramazan ayına da ulaştırdı. Ramazan ayında muhtaç ailelerimizin yüzünü güldürmek adına hayırseverlerimizin bizlere vermiş olduğu gıda kolilerinin dağıtımına bugün itibariyle başlıyoruz."


Hedefimiz 3.500 Aileye Gıda Kolisi Dağıtmaktır

Dağıtımlarının Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Teymur, "Hedefimiz 3.500 aileye gıda kolisi dağıtmaktır. Bunların bir kısmını hazırladık, geri kalan kısmı için de hayırseverlerimizden yardım bekliyoruz. Rabbim hayırseverlerimizin yapmış olduğu yardımları kabul eylesin." diye konuştu.

Hayırseverlerimizin Zekat, Fitre ve Sadakalarına Talibiz

Derneklerinde kayıtlı yaklaşık 15 bin ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu, bu nedenle hayırseverlerden daha fazla destek beklediklerini belirten Teymur:

"Bizde kayıtlı bayağı aile var. Bu anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Muhtaç ailelerimiz de böyle. Malum ekonomik sıkıntı da var. Bunları aşmak adına Ramazan'ın bereketiyle kardeşlerimizin bizlere bağışlayacağı zekat, fitre ve sadakalara talibiz. Muhtaç aileler ile hayırseverlerimizin arasında köprü olmaya hazırız."dedi.  MURAT ORHAN


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *