image

 

 

3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonuna ait bir ambulans dün akşam saatlerinde yanarak kül oldu. Olay, önceki akşam saat 10.30 sıralarında 19 Mayıs Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonuna ait park halindeki bir ambulans, alev alarak yandı. Ambulansın yandığını gören 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu içinde bulunan görevliler durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale etmesiyle söndürülen ambulans kullanılmaz hale geldi.

CAN KAYBININ YAŞANMAMASI SEVİNDİRİCİ

112 acil servis çalışanları, kendilerinin istasyon içinde oturdukları sırada bir anda ambulansın yandığını fark ettiklerini, fakat nasıl ve kimler tarafından yakıldığını ise bilmediklerini ifade etti.

Ambulansın yanmasından dolayı üzüntülerini dile getiren Batman 112 Başhekimi Dr.Ümit Acar, herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmamasının ise sevindirici olduğunu söyledi.

AMBULANSIN NASIL YANDIĞI ARAŞTIRILIYOR

Olay yerinde incelemelerde bulunan güvenlik güçleri, ambulansın yakılmış olabileceği ihtimaline karşı soruşturma başlattı. Yanan  ambulans çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.  İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *