image

HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında partisinin Batman seçim lokali açılış programında halka hitap etti.

Konuşmasında tarihe mal olmuş isimlerin kendilerine yol gösterici olduğunu belirterek, “Dilimize, örf adetlerimize, tarihimize, kültür ve edebiyatımıza da sahip çıkıyoruz.” dedi.

"Bu şahsiyetlerin hepsi önderlerimizdir!"

Ramanlı, partililere hitap ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Şeyh Said kimdir? Rehberimiz yol göstericimiz değil midir? Hatta iman ehli olan Türk halkı bile onunla iftihar ediyor. Bu şahsiyetlerin hepsi önderlerimizdir! Ben size sırayla birçoğunun ismini söyleyebilirim.

Size Üstat Bediüzzaman'dan mı bahsedeyim? Size Mele Mustafa Barzani'den mi bahsedeyim? Size Kadı Muhammed'den mi bahsedeyim? Bunların hepsi iman ehlidir. Allah'a ve peygamberine iman etmiş kimselerdir. Halklarının önderliğini, liderliğini, yol göstericiliğini yapmışlar.

Yol bellidir. Yol İslam yoludur. Allah yoludur. Adalet yoludur. Sevgi yoludur. Merhamet yoludur. Birlik beraberlik yoludur. HÜDA PAR; bu davadır. HÜDA PAR; bu davanın ta kendisidir. Herkes bilsin ki biz dinimiz İslam’a sahip çıkıyoruz. Biz bir inanca sahibiz. Biz kimliğimize de sahip çıkıyoruz. Dilimize, örf adetlerimize, tarihimize, kültür ve edebiyatımıza da sahip çıkıyoruz.”

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *