image

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden Ramanlı, HÜDA PAR Gercüş belediye başkan adayı Süleyman Seyitoğlu ile birlikte Gercüş Öğretmen evinde muhtarlar ile kahvaltıda buluştu.

HÜDA PAR Gercüş Belediye Başkan adayı Süleyman Seyitoğlu selamlama konuşmasının ardından söz alan Ramanlı, “31 Mart seçimlerine gidiyoruz. Bu seçim hizmet seçimidir. Kimin hizmet edeceğine karar vereceğiz. Kim bizim sorunlarımızla ilgilenecek? Kim sorunlarımızı çözmek için irade gösterecek? Kim bizim kentlerimizi yaşanabilir bir hale getirecek, gerçekleştirecek? Bunun için seçime gideceğiz.” dedi.

“HÜDA PAR olarak emin sıfatını taşıdığımıza inanıyoruz”

Yerel seçimlerin siyaset değil, hizmet seçimi olduğunu belirten Ramanlı, “Aslında bu seçimin siyasetle pek bir alakası yok. Kim emin olarak malımıza riayet edecek, malımızı koruyacak? Kim kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanacak? Kim rüşvete dur diyecek? Kim yolsuzluğa geçit vermeyecek? Kimde bizi parti gözetmeksizin hizmet ile buluşturacak? Bunun seçimini yapıyoruz. Biz HÜDA PAR olarak geçmişten bugüne kadar söylediklerimizle, eylemlerimizle, yapıp ettiklerimizle o emin sıfatını taşıdığımıza inanıyoruz. Şayet öyle olmamış olsaydı şimdiye kadar kıyamet kadar şikâyet gelecekti.” ifadelerini kullandı.

“Sorunlarımızın çözümü için icra makamında olmamız lazım”

Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalara değinen Ramanlı, “Milletvekilli olarak 7 aylık süreçte 1200 talep aldık. Biz de öyle sigara paketine yazıp atmak yok. Yapabileceklerimizi yaptık. Bazı işlerin zamanı gelmediği için zamanını bekliyoruz. Bazıları da istediğimiz gibi gitmiyor. Biz şimdi rica makamındayız. Birçok işin ve problemin çözümü için icra makamında olmamız lazım.” dedi.

Muhtar buluşmasına HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran, Gercüş Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyitoğlu ve muhtarlar katıldı. HAMDULLAH KARADAŞ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *