image

Mustazaflar Cemiyeti Gençlik Kollarının, Gazze katliamını konu alan tiyatro gösterimiyle devam eden programda, şehidlere ithafen bir sinevizyon gösterisinden sonra Özlem Ajans ses sanatçıları ilahi ve ezgiler seslendirdi.

Batman Mustazaflar Cemiyeti tarafından Esentepe Külliyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, Hafız Kerem Savaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa, siyasi parti temsilcileri, STK' temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

'Kudüs ve Şehadet' programında Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve İTTİHAD-UL ULEMA Üyesi Molla Osman Tayfur Şehadet ve Şehid konulu birer konuşması yaptıktan sonra, Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmet Göktaş Hoca Kudüs ve Gazze'nin önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

"Gazze'den tüm dünyaya iman gidiyor"

Gazze'deki direniş ve şehidler tüm dünyaya iman olarak dağıldığına dikkat çeken Göktaş, "7 Ekim 2023'te Aksa Tufan'ı günü dünyanın en önemli günlerinden, devrimin ve inkılabın olduğu bir gün olduğunu göreceğiz. Allah'ın nurunun Kâbe'den ziyade, Mescid'i Nebevi 'den ziyade, Ravza-i Muttahhara'dan ziyade vallahi Gazze'ye indiğine inanıyorum. Allah'ın nuru Gazze'ye iniyor ve Gazze'den tüm dünyaya iman olarak dağılıyor ve dünyanın her yerine Gazze'den iman dağıtılıyor. Dikkat ederseniz hepimizin bu yaşı içerisinde İslam alemi ne kadar zulüm gördü. 1 milyona yakın Irak'ta şehidimiz var. Suriye'de, Afganistan'da ve dünyanın birçok yerinde şehidlerimiz var." dedi.

"Siyonistler ne Avrupa'da ne de başka hiçbir yerde dışarda yürüyemeyecek "

Yakın zamanda zafer İslam'ın olacağını ifade eden Göktaş, "İzzetin El Kassam Tugayları ve diğer kardeşlerimiz, öyle güzel ve büyük devrimler yaptılar ki ve öylesine büyük putları kırdı ki tüm dünyanın satın almak için sıraya girdiği israil'in o meşhur demir kubbesini yerle bir ettiler. Bütün Avrupa ülkeleri hatta Türkiye bile almaktan vazgeçti. Gün gelecek siyonistler ne Avrupa'da ne de başka hiçbir yerde dışarda yürüyemeyecek ve herkes yüzlerine tükürecektir. Çünkü dünyanın en iğrenç en kuduz görevini yapıyorlar ve dünyada buna şahit oluyor. Şu an Avrupa'da Müslüman olan insanların sayısı öyle artıyor ki son bir ayda Fransa'da 17 bin kişi Müslüman olmuş. Onların yaptığı araştırmalara göre evlenen ve doğuran olmadığı için 2045 ya da 2047 yıllarında Belçika, Danimarka gibi ülkeler bitip tükeneceklerini söylüyorlar. Bundan dolayı en yakında zamanda oraları İslam'ın eline geçecektir." şeklinde konuştu.

Program, İTTİHAD-UL ULEMA Üyesi Molla Nezir Özdemir tarafından yapılan dua ile sona erdi.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *