image

Mahalle Buluşmaları’nda yetkililere ilettikleri sorunların dikkate alınarak çözüldüğünü ifade eden Gap Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik, "Mahallemiz için talep ettiğimiz sorunlarımızın büyük bölümü tamamlanarak çözüme kavuşturuldu." dedi.

“Sokaklar Şık Bir Görünüme Kavuştu”

Cadde, bulvar ve sokak aydınlatma çalışmalarının yanı sıra; altyapı, üstyapı, ulaşım ve park gibi konuların da çözüme kavuşturulduğunu belirten Muhtar Çelik, "Kaldırım yapımı, kilitli parke taşı döşemesi, asfalt serimi, park aydınlatma, cadde, bulvar ve sokak aydınlatmalarıyla mahallemiz daha aydınlık ve şık bir görünüme kavuştu. Bu da mahalle sakinlerimizi oldukça memnun etti." ifadelerini kullandı.

“Dönel Kavşaklarla Kazalar Azaldı”

"Yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla Doktorlar Sitesi ile Atatürk Parkı yan tarafına istediğimiz dönel kavşak talebi için Batman Belediyesi harekete geçti." diyen Muhtar Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

"19 Temmuz 2023 tarihinde 6’ncısı mahallemizde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları’nda mahalle sakinlerimiz taleplerini birebir Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e iletme fırsatı bulmuştu. Trafikte seyir halinde olan araçların hızının azaltılması için hız kesici kasis ve dönel kavşakların yapılması, trafiği rahatlattığı gibi kazaların da büyük ölçüde önene geçmiş oldu. Deforme olan kaldırım ve yolların onarılması yönündeki taleplerimiz de tamamlanmış durumda. Daha önce karanlık olan sokaklarımız, yapılan ışıklı aydınlatma direkleri ile aydınlatıldı."

“Hizmet ve Çalışmaların Devam Etmesini Bekliyoruz”

Mahallelerine yapılan; altyapı, üstyapı, ulaşım, sağlık, sosyal yardım ve sokak iyileştirme projelerinin hız kesmeden devam etmesini istediklerini belirten Muhtar Çelik, "Batman Belediyesi’ne, mahalle sakinlerimiz adına yapmış olduğumuz hiçbir talebimiz bugüne kadar geri çevrilmedi. Diğer kurumlarla da yaptığımız ikili ilişkilerimizden dolayı mahallerimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturduk. Yapılan çalışmalar mahallemize değer kattı." şeklinde konuştu.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *