image

Kozluk’ta camilerde Ramazan temizliği erken başladı. Batman’dan gelen belediye temizlik ekipleri, Kozluk Kaymakamlığının koordinasyonuyla camilerde temizliğe başladı. Camilerde erken başlayan temizlik çalışması vatandaşı memnun ederken kaymakamlıktan çalışmayla ilgili bilgi paylaşıldı.

Kozluk Kaymakamlığı yaptığı açıklamada, “Valimiz Ekrem Sayın CANALP’in destekleri Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR’ün koordinasyonunda camilerimizin temizlik çalışmaları ilçemizde de başlatıldı. Ramazan Öncesi insanlarımızın daha güzel ve daha nezih bir ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri için Camilerimizde Ramazan ve Bayram temizliği yapıldı. Batman Belediyesi'nin destekleriyle temizlenen camilerimiz tertemiz bir ortama dönüştü.” Denildi.

CAMİLERİMİZ GÜL KOKUYOR

Açıklamanın devamında, “Camilerimiz Gül kokuyor şiarıyla başlatılan ve iki hafta boyunca emek sarf edilip büyük özveri ile Camilerimizin temizliğinin yapılmasını sağlayan başta Batman Valimiz Ekrem Sayın CANALP olmak üzere emeği geçen Batman Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.
MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *