image

Hastanelerde randevu almanın artık hayal olduğunu dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, “Randevular ya 3-4 ay sonraya veriliyor ya da istediğiniz branşta randevu almak imkânsız” dedi.

Yıldız konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hastanelerde randevu almak artık hayal oluyor. Sürekli MHRS üzerinden randevu talebinde bulununca neden randevu alınamıyor, soruyoruz mevcut sağlık yönetimine. Maalesef randevu almak artık imkânsız. Ya 3-4 ay sonraya randevu veriliyor ya da istediğiniz branşta randevu almak imkânsızdır.” dedi.

Açıklamanın devamında Yıldız, “Özellikle göz hastalıkları ve nöroloji hastalıklarında randevu talebinde bulunmak mümkün değildir. Sağlıkta çağ atladık diyenler hastanelerde kuyruklar bitti diyenler, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sırada doktor bekleyenlerin farkında değildirler. Örnek bir endoskopik için 6-7 ay sonrasına gün verilmektedir. Her yerde olduğu gibi sağlıkta da sınıfta kaldınız. İnsanları özel hastanelere mahkûm ediyorsunuz. Parası olmayan ölsün mü?” ifadelerine yer verdi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *