image

UMUR DER MAĞDUR HALKA SAHİP ÇIKACAK

Batman Umut Der Gıda Bankası, devlet ve PKK arasındaki çatışmalarda mağdur olan bölge halkına yardım elini uzatma çalışmalarına başladı.

 

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Batman Umut Der Gıda Bankası, “Mazlum ve mağdur halkımıza yardım vaktidir” sloganıyla yardım hazırlıklarına başladı. Umut Der tarafında hazırlanan duyuru afişinde bölgede yaşanan çatışmalarda mağdur olan vatandaşlara yardım yapılacağı belirtildi.

Umut Kervanı Platformu Koodinatörü Masum Ayyıdız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,“Umut Kervanı Yardım Platformu olarak bölgemizde meydana gelen çatışmalı ortamda mağdur ve mazlum duruma düşen halkımıza, mağduriyetlerine ve sıkıntılarına merhem olmak için, ayni ve nakdi yardım ulaştırmak isteyen tüm hayırseverlere Umut Kervanı Yardım Platformu olarak her türlü yardımı ulaştırmaya aracı olmaya hazırız.” Dedi.

 

Umut Kervanı Yardım Platformu Koordinatörlüğü Batman Umut Der Gıda Bankası’na yapılacak destek ve yardımlar için iletişim bilgilerinin şu şekilde olduğu belirtildi: Telefon: 0507 175 55 00 İBAN:TR 81 0005 5745 0990 4150 01 www.umutkervaniplatformu.org   İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *